A murit în cimitirul din Hănțești în timp ce participa la o înmormântare

Sâmbătă, 29 aprilie 2023, la ora 15.04, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani a decedat în cimitirul de pe raza satului Hănțești, județul Suceava.

Echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata a stabilit că bărbatul, domiciliat în Hănțești, s-a deplasat sâmbătă în cimitirul din localitate la o înmormântare, împreună cu familia. În timp ce participa la înmormântare, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut la nivelul solului, unde a rămas inconștient. Membrii familiei au solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au prezentat două echipaje ambulanțiere care au constatat decesul și au stabilit ca și cauză a decesului stop cardio-respirator neresponsiv.

Bărbatul era înscris în evidența medicului de familie cu boli cardiace cronice și mai consuma băuturi alcoolice. Pe suprafața corpului nu au fost identificate leziuni,

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche