FOTO Cinci tineri răniți într-un accident, la Vicov. Șoferul vinovat era beat și a fugit, dar a fost prins și reținut în arest

Sâmbătă, 6 mai 2023, la ora 22:45, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc pe raza localității.

Din primele verificări a rezultat faptul că în jurul orei 22:44, Constantin Mironescu, de 41 de ani, din Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat spre comuna Vicovu de Jos a intrat în depăsirea unui autoturism, moment în care din sens opus circula autoturismul Audi condus regulamentar de Raluca U., de 20 de ani, intrînd in coliziune frontal-laterală cu acesta.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto Constantin Mironescu a plecat de la locul accidentului până la sosirea echipajului de poliție, fiind identificat ulterior și având o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fata de șofer a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În urma accidentului au fost rănite cinci persoane: conducătoarea autoturismului Audi, o pasageră în vârstă de 25 ani și trei pasgeri cu vârste de 20, 23 și 30 de ani. 

Conducătoarea autorismului Audi a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind negativ, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche