Accident de muncă la un hostel din Câmpulung Moldovenesc. Un angajat a căzut de pe acoperiș

Sâmbătă, 24 iunie 2023, la ora 16.30, lucrătorii Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați despre faptul că la o persoană care a fost victima a unui accident de muncă la Hostel Alex din Câmpulung Moldovenesc a fost transportată la spitalul din localitate.

În urma cercetărilor, la unitatea medicală a fost identificat Liviu P., din Botoșani, angajat al Hostelului Laex, care a făcut declarații contradictorii despre modul în care s-a rănit prin cădere de la înălțime.

La sediul punctului de lucru, administratorul societății a declarat verbal faptul că bărbatul locuiește în hostel, fiind angajat de circa un an de zile, ca fochist, cu instructajul la locul de muncă efectuat la data de 16 iunie 2023, și că acesta, din proprie inițiativă, în timpul său liber, a efectuat curat pe acoperisșul de la etajul I al hotelului, căzând de la circa 4-5 metri, după care s-a deplasat singur la baia hotelui, iar ulterior un angajat l-a transportat la spitalul municipal.

Victima a primit diagnosticul „policontuzionat prin cădere de la înălțime, contuzie umăr și bazin”, fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea coporală.
Mai nouă Mai veche