Fratele senatorului traseist George Mîndruță, angajat la Primăria Fălticeni

Fratele senatorului traseist Gheorghiță Mîndruță, care a fost ales pe lista USR, dar anul trecut a demisionat din partid și s-a înscris în PSD, a primit un post de funcționar public la Primăria Fălticeni. 

Dezvăluirea a fost făcută, printr-un comunicat de presă, de organizația USR Fălticeni, care arată că bărbatul a fost singurul participant la concursul organizat la începutul lunii mai pentru funcția de inspector clasa I în cadrul Compartimentului situații de urgență.

„Avem cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani, profesorii sunt umiliți și nu se dorește eliminarea pensiilor speciale. Acesta este contextul în care PSD și PNL nu au bani pentru mărirea salariilor profesorilor, dar fac angajări și îi dau pe sinecuri și pensii speciale. Și fălticenenii plătesc pentru clientela de partid și sinecurile PSD-ului.
USR Fălticeni se delimitează de astfel de practici, acuză administrația locală de lipsa transparenței și anunță că va veni pe viitor cu exemple concrete, în încercarea de a introduce criteriul bunului-simț în alocarea resurselor publice”
, se arată în comunicatul de presă.
Mai nouă Mai veche