Concert Subcarpați în centrul Sucevei, la festivitatea de închidere a anului universitar

Joi, 15 iunie 2023, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează cea de-a șaptea ediție a Festivității de absolvire, care va include și Marșul Absolvenților. Evenimentul este dedicat absolvenților studiilor de licență și masterat și va aduce împreună studenți și profesori pentru a celebra un moment deosebit.

Ediția de anul acesta, la fel ca cele anterioare, se va desfășura în centrul Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură. Absolvenții promoției 2023 vor porni din Campusul USV și se vor deplasa către centrul Sucevei. Acolo, începând cu ora 19:00, va avea loc Festivitatea de absolvire, la finalul căreia va concerta cunoscuta trupă Subcarpați.

„Reinterpretăm folclorul în manieră proprie și aducem în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Am ales să vorbim despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să transformăm asta într-un discurs patetic. Știm că tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe pentru a avea timp să se conecteze cu trecutul și natura. Muzica noastră este în același timp familiară și diferită de tot ce se cântă astăzi în România. De altfel, nu-i ceva ce am putea să descriem, ci un sound pe care vă invităm să-l descoperiți ascultându-ne albumele”, menționează cei de la Subcarpați.

Vă așteptăm la cel mai important eveniment dedicat absolvenților promoției 2023!
Mai nouă Mai veche