Haos la Suceava! Alianța Sindicatelor din Învățământ anunță continuarea grevei, unii profesori i-au chemat pe elevi la școală

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava a anunțat că nu suspendă greva și i-a chemat mâine pe profesori să protesteze în continuare în stradă. Pe de altă parte, mulți profesori i-au chemat mâine pe elevi la școală.

„Suceava NU CEDEAZĂ! Suceava luptă până la ultima picătură. Mâine, începând cu ora 11:00, vom fi din nou pe esplanadă. NU CEDĂM!”, se arată într-un mesaj publicat luni, 12 iunie, la ora 17:13, pe pagina de Facebook a sindicatului. 

În paralel, mai mulți profesori din județul Suceava i-au anunțat pe părinți că de mâine reiau cursurile și i-au chemat pe elevi la școală să le încheie situațiile școlare în condițiile în care am intrat în ultime săptămână din anul școlar. 

În cursul zilei de luni, lideri sindicali de la nivel național au anunțat suspendarea grevei în condițiile în care au primit noi promisiuni de la Guvern privind majorarea salariilor.

„Revine toată lumea școală. Reîncepe programul școlar”, a spus, luni, și ministrul Educației, Ligia Deca. 

Pe rețelele sociale și pe grupurile de mesagerie online mulți părinți spun că nu știu exact dacă să își trimită sau nu copiii mâine la școală. 
Mai nouă Mai veche