Individul care a jefuit o sală de păcănele din Burdujeni a fost reținut de polițiști

Sâmbătă, 10 iunie 2023, in jurul orei 03:25, o femeie de 25 ani, casieră la o sală de jocuri din cartierul sucevean Burdujeni, a sesizat poliția prin 112 cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a pătruns în locația în care își desfășura serviciul, într-un moment în care era singură și sub amenințare i-a luat o borsetă în care se afla suma de aproximativ 500 de lei. Bărbatul a folosit un obiect asemănător cu un pistol. Femeia nu a suferit leziuni sau alte vătămări, iar după comiterea faptei bărbatul care avea fața acoperită cu o mască medicală a fugit într-o direcție necunoscută.

S-a constituit în regim de urgență o echipa operativă complexă iar in urma măsurilor dispuse, o patrulă de poliție de ordine publică a reușit identificarea unui tânăr de 21 ani din municipiul Suceava, acesta fiind bărbatul banuit de comiterea faptei.

Tânărul a fost identificat la aproximativ un kilometru de locația în care a fost săvârșită tâlhăria. În cadrul cercetărilor a fost recuperată borseta și suma de bani sustrasă. Între timp, bărbatul ar fi aruncat obiectul folosit pentru amenințarea casierei, despre care se presupune că era o brichetă sub forma unui pistol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și se administrează material probator pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se dispune și măsuri procesuale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.
Mai nouă Mai veche