Magia plantelor, atelier de educație muzeală la Muzeul de Științele Naturii Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor educaționale și vă invită în perioada vacanței de vară la Muzeul de Științele Naturii la atelierul de educație muzeală „Magia plantelor”.

Proiectul educațional se va desfășura în două serii: între 3 - 7 iulie și 31 iulie - 4 august 2023. În fiecare serie se pot înscrie maximum 20 de copii cu vârste între 8-12 ani și taxa de participare de 20 lei/copil/săptămână.

În cadrul acestui atelier, copiii vor învăța despre plante și animale de pe mapamond, vor determina tipurile de copaci din parc și vor presa flori și frunze. Aceste plante le vor folosi pentru realizarea de mici tablouri, brelocuri și semne de carte și vor învăța cum se realizează un ierbar.

Atelierul se va desfășura în fiecare zi în intervalul 9 - 12 și copiii se pot înscrie la telefonul 0230/213775 sau la standul muzeului precizând numele, vârsta copilului, perioada aleasă și un număr de telefon de contact. Fișa de înscriere și acord parental se va completa de părinte în prima zi de atelier.
Mai nouă Mai veche