O femeie a murit după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un cap de pod, la Argel

Miercuri, 28 iunie 2023, la ora 15:11, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 despre un accident în care a fost implicat un ATV, în zona podului peste pârâul ,,Dubul”.

Din primele verificări a rezultat faptul că în jurul orei 14:45, Carmen Hloșciuc, de 46 de ani, se deplasa împreună cu cumnata sa Constantina Hloșciuc, de 28 de ani, cu un ATV pe drumul forestier Dubul din localitatea Argel, comuna Moldovița, județul Suceava, iar în apropierea podului care traversează pârâul Dubul, femeia a pierdut controlul direcției autovehiculului, intrând în coliziune cu capul de pod, ulterior ajungând în albia pârâului.

La fața locului a intervenit un echipaj de Ambulanță precum și două echipaje SMURD, care i-au acordat femeii primul ajutor, efectuându-se manevrele de resuscitare timp de 50 de minute, fără rezultat pozitiv, iar la ora 16:35 a fost constatat decesul.

{inAds}

De asemenea, pasagerei pe locul din spate al ATV-ului i-au fost acordate îngrijiri medicale, având ca diagnostic preliminar o plagă la nivelul membrului inferior. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

A fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche