Transport de lemn de foc fără acte depistat de polițiști la Cornu Luncii. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 4.000 de lei

Miercuri, 28 iunie 2023, la ora 15:30, patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209H, la ieșire din localitatea Cornu Luncii, autotutilitara Iveco condusă de Ionuț M., de 42 de ani, din comuna Baia, județeul Suceava, care era încărcată cu material lemnos, pentru care conducătorul acesteia nu a putut prezenta documente de proveniență.

S-a procedat la verificarea transportului în aplicația SUMAL 2.0, ocazie cu care s-a stabilit faptul că nu există emis un aviz de însoțire a materialului lemnos pentru autoutilitară.

Autovehiculul a fost condus de lucrătorii de poliție la sediul Ocolului Silvic Mălini, unde în urma inventarierii materialului lemnos a rezultat cantitatea de 3,01 metri cubi lemn foc fag, în valoare de 752 de lei.

Șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 4.000 de lei, iar cantitatea de 3,01 metri cubi lemn foc fag în valoare de 752 lei a fost confiscată și dată în custodie Ocolului Silvic Mălini.
Mai nouă Mai veche