Un tânăr a testat pozitiv la cannabis după ce a fost depistat la volan cu permisul reținut, la Rădăuți

Sâmbătă, 10 iunie 2023, la ora 23.35, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, pe strada 1 Mai din localitate, a oprit autoturismul Audi care avea direcția de deplasare dinspre strada Piața Unirii spre Frătăuții Vechi.

La volanul autoturismului a fost identificat Sebi V., de 27 de ani, din Rădăuți, care a relatat verbal faptul că nu are asupra sa documentele personale. În urma verificărilor efectuate în baza națională a Poliției Române s-a constatat faptul că sus numitul figureaza cu dreptul de a conduce „reținut”.

Tânărul a fost testat alcoolscop, cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager DrugTest și a indicat prezența în organism a substanței THC-5 Cannabis, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul acestuia, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii, în organism, a substanțelor psihoactive.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche