Un tractor a luat foc pe un câmp din satul Fetești

Marți, 13 iunie 2023, la ora 21.28, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata, județul Suceava, au fost sesizați prin 112 despre faptul că un tractor agricol a luat foc pe un teren extravilan din satul Fetești.

Sa constatat că în jurul orelor 21:00, Petru S., executa diverse activități agricole pe terenul pe care îl deține în arendă, situat în extravilanul satului Fetești, în locul denumit generic „Izurcani”. La un moment dat, din bordul vehiculului a început să iasă fum, imediat instalația electrică luând foc. Bărbatul a ieșit din cabina tractorului agricol, întrucât incediul s-a propagat cu repeziciune. Acesta a apelat 112, solicitând intervenția pompierilor. Până la sosirea pompierilor la fața locului, Sandu Petru a reușit să stingă parțial incendiul.

La fața locului, s-a deplasat o autospecială din cadrul ISU Suceava, procedând la stingerea și lichidarea incendiului.

În urma incendiului a ars interiorul cabinei tractorului agricol, compartimentul motor și tabloul de bord, prejudiciul estimat de proprietar fiind de aproximativ 2.500 lei.

Fiind întrebat dacă solicită un echipaj ambulanțier, care să-i acordat îngrijiri medicale, conductăroul utilajului a refuzat pe motiv că nu a suferit leziuni în urma incendiului.

În urma cercetării locului faptei și din constatarea pompierilor militari s-a stabilit că sursa care a cauzat incendiul este scurt circuit electric, nefiind suspiciuni cu privire la producerea incendiului.

Incendiul nu a pus în pericol alte bunuri, neexistând risc de propagare, întrucât a avut loc pe un teren agricol extravilan, în loc izolat.
Mai nouă Mai veche