Femeie găsită moartă într-un apartament de pe Aleea Trandafirilor din Suceava

Marți, 13 iunie 2023, la ora 22.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, de către Nicolae P., cu privire la faptul că Georgiana B., vecina sa de apartament, într-un bloc situat pe Aleea Trandafirilor, nu poate fi contactată, existând posibilitatea să aibă o problemă de ordin medical.

În urma cercetărilor s-a constatat ccă femeia locuiește singură în apartament, fără a avea persoane care să se ocupe de îngrijirea sa. Marți, la ora 22:30, vecinul Nicolae P. i-a bătut la ușă, dar femeia nu a răspus, motiv pentru care a solicitat intervenția unui echipaj din cadrul ISU Suceava și a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La faţa locului au sosit echipajele solicitate, astfel că după ce lucrătorii ISU au deschis ușa de acces în apartament prin intermediul mijloacelor specifice, lucrătorii Serviciului de Ambulanță Județean Suceava au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă în final au declarat decesul femeii.
 
În interiorul apartamentului aparținând persoanei decedate nu au fost constatate urme de răvăşire şi nu se reclamă sustragerea de bunuri, înscrisuri sau valori.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche