VIDEO Bucovina Dărmănești - Viitorul Liteni: 2-4, în finala Cupei României. Meciul a fost întrerupt jumătate de oră pentru că s-a rupt una dintre porțile Stadionului Areni

Viitorul Liteni a finala fazei județene a Cupei României disputată joi seară, pe stadionul Areni din municipiul Suceava, cu Bucovina Dărmănești, scor final 4-2.

Viitorul Liteni a preluat conducerea încă din startul partidei și conducea cu 3-0 după primul sfert de oră, prin golurile înscrise de Răzlog, Lungu și Tomescu.

În minutul 36, meciul a fost întrerupt pentru aproximativ jumătate de oră după ce poarta dinspre tabelă s-a rupt după ce a fost lovită de jucătorul Lungu de la Liteni, care urmărea o centrare.

După reluarea jocului, Bucovina Dărmănești a redus din diferență prin Seliuc și Parasca. Scorul final a fost stabilit de Gliga, în ultimele minute de joc.

Tot joi, a avut loc tragerea la sorți a fazei regionale a Cupei României. Viitorul Liteni va evolua în grupă cu Gauss Bacău și CSM Vaslui:
  • Gauss Bacău - CSM Vaslui (12 iulie),
  • Viiitorul Liteni - Gauss Bacău (15 iulie),
  • CSM Vaslui - Viitorul Liteni (19 iulie).
Din cealaltă grupă regională fac parte Victoria Horia (Neamț), Unirea Curteşti (Botoșani) și USV Iași. Câștigătoarele grupelor își vor disputa finala fazei regionale, într-un meci programat la 22 iulie.

Mai nouă Mai veche