VIDEO Accident mortal la Ilișești. Doi tineri au murit după o coliziune între un camion și două autoturisme

Doi tineri au murit, marți dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Ilișești din județul Suceava.

În accidentul rutier care s-a produs în jurul orei 06:00, în pădurea dintre Ilișești și Păltinoasa, au fost implicate un camion și două autoturisme.

Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Două persoane dintr-un autoturism înmatriculat în Danemarca au fost găsite încarcerate, în stare de inconștiență. Una dintre victime a fost descarcerată și i s-au aplicat manevre de resucitare, dar din păcate a fost pronunțat decesul. Cea de-a doua victimă a fost extrasă, dar avea leziuni incompatibile cu viața și de asemenea a fost pronunțat decesul. Este vorba despre o tânără de 24 de ani și un tânăr de 25 de ani.

Șoferul camionului și două persoane care se aflau în cel de-al doilea autoturism nu au necesitat îngrjiri medicale.

Pe durata interveției echipajelor de salvatori și a cercetării criminalistice la fața locului circulația este restricționată, iar pe DN 17 s-au format cozi mari de mașini.

Mai nouă Mai veche