VIDEO Ion Lozovan anunță că pleacă de la Foresta și este dispus să cedeze clubul pentru „o sumă simbolică”. „Am înțeles că nu sunt dorit la Suceava”

Afaceristul basarabean Ion Lozovan, unul dintre proprietarii clubului Foresta Suceava, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că a hotărât să iasă din acționaritul clubului pentru că „am înțeles că nu sunt dorit la Suceava” și a afirmat că este dispus să cedeze clubul pentru „o sumă simbolică”.

Ion Lozovan a preluat Foresta Suceava în vara anului 2017. Conferința de joi este prima apariție publică a afaceristului moldovean în cei șapte ani care s-au scurs de la acel moment. Lozovan a arătat că în momentul în care a preluat clubul a plătit datorii de un milion de lei, dar că între timp s-au acumulat alte restanțe către furnizori și ANAF.

După acuzațiile lansate de conducerea executivă demisionară a clubului, dar și a discuțiilor din spațiul public, Ion Lozovan a concluzionat că nu este dorit la Suceava și a anunțat că a hotărât să se retragă din club. 

Afaceristul a arătat că va ceda clubul pentru „o sumă simbolică”, dar a refuzat să precizeze care ar fi acea sumă.


Citește mai departe:
Mai nouă Mai veche