VIDEO Primarul Ion Lungu a fost huiduit la scenă deschisă pe stadionul Areni

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost huiduit de câteva mii de oameni, sâmbătă seară, pe stadionul Areni din municipiul Suceava, acolo unde s-a disputat partida tur din finala barajului de promovare în Liga a II-a, Foresta Suceava - Ceahlăul Piatra Neamț, scor final 0-0.

Valul de huiduieli, fluierături și imprecații la adresa primarului a fost determinat de o intervenție a crainicului care, cu o slugărnicie nemaiîntâlnită pe stadionul Areni, a anunțat prezența lui Ion Lungu la meci și a cerut publicului să-i mulțumească edilului pentru sprijin.

„Cu această ocazie haideți să mulțumim în special domnului primar Ion Lungu care se află astăzi pe stadion alături de noi...”, a spus craincul stadionului.

Răspunsul celor trei mii de oameni de pe stadionul Areni a venit instant printr-un cor de huiduieli adresate primarului Ion Lungu. În schimb, antrenorul Dorin Goian a fost întâmpinat cu un val de aplauze. 

Returul finalei barajului de promovare în Liga a II-a are loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț.

Mai nouă Mai veche