Altex deschide un parc de retail în orașul Vatra Dornei

Altex Vatra Dornei
Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail, parte din grupul Altex România, deschide un nou parc de retail, în orașul Vatra Dornei.

Cu o suprafață comercială totală de peste 2.500 mp, noul parc de retail a presupus o investiție de peste 4 milioane de euro.

În următorii doi ani, planul de extindere al companiei Cometex cuprinde mai multe proiecte de retail, de depășesc 200.000 mp de suprafață închiriabilă.

În noiembrie 2022, Cometex a vândut centrul comercial Bucovina din Suceava către omul de afaceri Andrei Mandachi pentru 7 milioane de euro.

Aceasta nu este singura tranzacție de acest tip pe care Cometex o realizează în județul Suceava. Acum câțiva ani, compania a vândut centrul comercial Nada Florilor din Fălticeni tot către un antreprenor local.

Compania, aflată într-un proces continuu de transformare și înnoire, marchează astfel finalizarea și vânzarea completă a portofoliului de proprietăți ce existau de dinainte de 1989, clădiri achiziționate și exploatate de grupul Altex România. Planurile companiei Cometex se concentrează de acum înainte pe parcuri moderne de retail cu un plan ambițios de peste 30 de proiecte, la nivel național, în următorii 2 ani, în orașe precum București, Timișoara, Brașov, Iași, Giurgiu, Focșani, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Botoșani, Târgoviște, Călărași, etc.
Mai nouă Mai veche