Bătaie cu cuțite între două găști de adolescenți, în fața bisericii din Sf. Ilie. Trei dintre ei au ajuns la spital

Bătaie cu cuțite între două găști de adolecenți, în fața bisericii din Sf. Ilie. Trei dintre ei au ajuns la spital
Duminică, 30 iulie 2023, în jurul orei 22:00, o femeie din localitatea Sf Ilie, comuna Șcheia a sesizat autoritățile despre faptul ca fiul său a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că trei minori, toți în vârstă de 15 ani, în timp ce se aflau în stradă, în zona bisericii din localitate, au intrat în conflict cu un grup de alți șase tineri de vârstă similară, agresându-se reciproc, asupra celor trei fiind aplicate și lovituri cu un briceag.

Cele trei victime nu prezintă leziuni grave, deplasându-se singure acasă, autoritățile fiind sesizate de către părinți. De asemenea, tot ca urmare a sesizării părinților, minorii au fost transportați la spital pentru evaluare și acordare de îngrijiri de specialitate.

Victimele au indicat autorii faptelor pe care îi cunoșteau, foști colegi de școală, find vorba despre alți doi tineri de 15 ani, desfășurându-se activități de cercetare penală pentru individualizarea participației și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

S-a stabilt că cel care a aplicat lovituri cu briceagul este un anume R.R., de 15 ani, din comuna Șcheia.

În funcție de rezultatele verificărilor, concluziile medico-legale și opinia procurorului de caz se va realiza încadrarea juridică a faptelor și se vor dispune măsuri procedurale și procesuale. La acest moment se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare.
Mai nouă Mai veche