BMW distrus complet de un incendiu, pe centura Rădăuților | FOTO

Joi, 27 iulie 2023, la ora 19.04, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin  112 cu privire la faptul că pe centura ocolitoare a municipiului a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism.

În urma intervenției, sa constatat că Dorin B. conducea autoturismul BMW, înmatriculat provizoriu, pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți,, pe direcția de deplasare Rădăuți - Horodnic de Jos, iar la un moment dat a observat că de sub autoturism iese mult fum, fapt pentru care a oprit și a coborât pentru a verifica ce s-a întâmplat. În aceste împrejurări a constatat că la nivelul autoturismului se manifestă un incendiu, alertând echipajele de intervenție.

La sosirea echipajului de pompieri la fața locului s-a constatat că ardea generalizat autoturismul, fără pericol de propagare.

S-a procedat la lichidarea incendiului, autoturismul fiind distrus în proporție de 99%.

S-a stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind un scurt circuit electric la instalația electrică din zona motorului, împrejurarea determinantă fiind un cablu electric defect.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime omenești sau alte pagube materiale.

Autoturismul distrus în urma incendiului este marca BMW, seria 5, model 2012, valoarea acestuia fiind estimată la suma de 10.000 euro. Autoturismul nu era asigurat CASCO.
Mai nouă Mai veche