Cioban găsit mort pe imașul de lângă stână, la Șerbăuți

Sâmbătă, 22 iulie 2023, la ora 11.01, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Costică H. a fost găsit decedat pe imașul localității Șerbăuți, județul Suceava, unde lucra ca cioban la stână.

În urma ccercetărilor, s-a constatat că brbatul lucrează la stâna lui Marius H., din Șerbăuți, de aproximativ o lună. În ultimii ani, acesta a lucrat la stâna Gheorghe F., tot din Șerbăuți.

Sâmbătă, în jurul orei 10:30, bărbatul s-a deplasat de la stâna unde lucra pe imașul de pe raza localității Șerbăuți și a fost găsit decedat la distanța de aproximativ 300 de metri față de stână, de către Stelian R.

La examinarea persoanei decedate nu au fost puse în evidență urme de violență sau alte leziuni. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Siret, care la ora 11.25 a declarat decesul/
 
A fost dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale și cercetările sunt continuate pentru clarificarea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche