Două adolescente rănite într-un accident rutier, la Mihăiești

Ambulanță
La data de 2 iulie 2023, ora 18:17, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 209A, în localitatea Mihăiești, comuna Horodniceni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în jurul orei 18:15, Virginica M., de 38 ani, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe strada Salcâmului din localitatea Mihăiești, având direcția spre Rotopănești, când a ajuns la intersecția cu DJ 209A nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului Volkswagen condus regulamentar pe DJ 209A, pe direcția Mihăiești - Fălticeni, de Ștefan C., de 20 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a două pasagere în vârstă de 16 ani, aflate pe locul din dreapta față și pe locul din mijloc spate, care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, ambele fiind diagnosticate cu contuzii ușoare, fără a rămâne internate.

{inAds}  

Ambii conducători uato au fost testați cu aparatul etilometru rezultatele fiind negative, iar apoi le-au fost prelevate probe biologice de sânge la Spitalul municipal Fălticeni.

Din primele verificări, vinovată de producerea accidentului se face conducătoarea auto Virginica M., care care nu a acordat prioritate de trecere.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche