Femeie pălmuită de fostul iubit pe terasa „La umbreluțe” de pe bulevardul George Enescu. Polițiștii au întocmit dosar penal

Terasa La Umbreluțe din cartierul George Enescu, municipiul Suceava
La data de 2 iulie 2023, la ora 11:58, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Ripiceni, județul Botoșani, cu privire la faptul că a fost bătută de către Mihai F. în timp ce se afla pe terasa denumită popular „La Umbreluțe” de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

O patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică a identificat-o pe apelantă care a declarat verbal că în timp ce se afla pe terasă, unde servea o cafea, la fața locului s-a prezentat Mihai F., din municipiul Suceava, fostul concubin al acesteia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care, fără niciun motiv, a lovit-o cu palmele.

A fost întocmit formular de evaluare al riscului, rezultând faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

Întrebată dacă are nevoie de intervenția unui echipaj ambulanțier la fața locului, femeia a refuzat acest lucru, declarând verbal faptul că se va adresa Serviciului de Medicină Legală Suceava pentru obținerea unui certificat medico-legal.

Femeia a declarat faptul că înțelege să formuleze plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”fiind întocmit în acest sens un proces-verbal de constatare.
Mai nouă Mai veche