Dr. Gelu Duprii, fost candidat USR la Primăria Gura Humorului, s-a înscris în PSD

Fostul candidat al USR pentru funcția de primar al orașului Gura Humorului, dr. Gelu Duprii, specializat în chirurgie maxilo-facială, s-a înscris în PSD. Medicul de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook.

„Activitățile profesionale si publice desfășurate mi-au oferit posibilitatea cunoașterii unor persoane implicate in viata politică a comunitătii, context in care am identificat preocupări comune privind dezvoltarea unor proiecte importante, necesare evoluției pozitive a societătii noastre.

Viziunea actuală, dar și strategiile de viitor ale PSD m-au determinat să ma alătur membrilor acestui partid, cu dorința expresă de a contribui cu expertiza profesională si cu tot ceea ce inseamnă politicile publice de succes.

Jurământul lui Hipocrate pe care l-am depus va constitui fundamentul comportamentului meu politic si in centrul căruia se va afla cu certitudine omul, cetățeanul român care crede in valorile social democratice”, a scris dr. Gelu Duprii pe Facebook.

Un anunț despre înscrierea medicului Gelu Duprii în PSD a fost făcut și de deputatul social-democrat de Suceava Gheorghe Șoldan.

„Unul dintre cei mai buni medici ai Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, specializat în chirurgie maxilo-facială, dr. Duprii Gelu, s-a alăturat echipei PSD Suceava.
Îl știu pe Gelu de aproximativ 3 ani și am păstrat legătura pentru că avem păreri comune în multe subiecte legate de administrație, de proiecte, de viitorul acestui județ și al României în general.
Am vorbit cu el în ultimul an tot mai des și i-am povestit în mare care sunt planurile mele, cum văd eu, un tânăr precum el, “schimbarea la față”, că tot e în domeniul lui, a unui județ îmbătrânit, care are noroc doar de moștenirea culturală și religioasă, de cadrul natural lăsat de Dumnezeu, pentru a fi deosebit.
În rest, să-mi fie cu iertare, nu prea ieșim în evidență.
În urmă cu câteva săptămâni, s-a decis să se alăture echipei de tineri din PSD care va demonstra că politica nu înseamnă promisiuni, ci fapte concrete în sprijinul oamenilor.
Dr. Gelu Duprii rămâne același om extraordinar pe care poate unii dintre dumneavoastră îl cunoașteți.
Același profesionist, căsătorit și tată al unui băiețel de doi ani.
Același doctor care, recent, printr-o intervenție chirurgicală în premieră la Suceava a dat șansa la o viață normală unei fetițe de 9 ani, care nu mai putea vorbi, mesteca și înghiți.
Doar că de acum s-a alăturat echipei PSD, tot pentru a face bine oamenilor.
Bine ai venit, Gelu Duprii, în PSD Suceava! Sunt mândru că facem parte din aceeași echipă!”
, a scris pe Facebook deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan. 

Un alt traseist care a trecut recent de la USR la PSD este senatorul de Suceava Gheorghe Mîndruță
Mai nouă Mai veche