Oferte promoționale la inaugurarea Șeminee Unicat DEVIS, cel mai nou showroom din județul Suceava dedicat șemineelor, pompelor de căldură, sobelor și coșurilor de fum

Magazin Șeminee Unicat DEVIS
Șeminee Unicat DEVIS, cel mai nou showroom din județul Suceava dedicat șemineelor, pompelor de căldură, sobelor și coșurilor de fum, va fi inaugurat sâmbătă, 22 iulie 2023, de la ora 13:00, cu oferte promoționale și o gamă variată de produse.

Magazinul este situat în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, nr. 10D, vizavi de Arabesque. 

„Suntem încântați să vă anunțăm că vă așteptăm cu o gamă variată de șeminee și oferte promotionale. Vă așteptăm cu brațele deschise să descoperiți o lume unde visele prind contur. Ne-am pregatit pentru sezonul rece cu tot felul de șeminee, pompe de căldură, sobe, coșuri de fum și accesorii pe care poți să le descoperi începând din 22 iulie în noua locație din Suceava, strada Traian Vuia, nr. 10D, vis-a-vis de Arabesque”, au transmis reprezentanții magazinului. 

Pe lângă gama variată de șeminee, pompe de căldură, sobe, coșuri de fum și accesorii, compania oferă servicii de construire șeminee, sobe, linii culinare și coșuri de fum profesionale. De asemenea, oferă servicii de carotări și coșerit: curățare coșuri de fum, sobe centrale etc.

Mai multe informații găsiți la www.semineeunicat.ro sau pe paginile de Facebook Seminee Unicat DEVIS și Coșar în Suceava
Magazin Șeminee Unicat DEVIS
Magazin Șeminee Unicat DEVIS
Magazin Șeminee Unicat DEVIS
Mai nouă Mai veche