Un bărbat a murit strivit de un cal, la Putna, în timul filmării unui videoclip al artistei Ozana Barabancea

Gheorghe Cenușă
Un bărbat de 56 de ani, din comuna Putna, județul Suceava, a murit strivit de propriul cal, în timp ce participa la filmarea unui videoclip muzical.

Gheorghe Cenușă (foto), cunoscut crescător de cai din zonă, a fost cooptat să participe la filmările pentru videoclipul melodiei „Sfânt rămâi, Ștefan cel Mare” al artistei Ozana Barabancea, care au avut loc sâmbătă, 1 iulie. Se pare că la un moment dat calul - un animal masiv, de peste 800 de kilograme - s-a speriat, s-a ridicat în două picioare și apoi s-a răsturnat pe spate, strivindu-l sub greutatea lui pe călărețul care nu a mai reușit să-l strunească.

Grav rănit, bărbatul a fost dus la Spitalul din Rădăuți, iar apoi transferat la Spitalul Județean din Suceava, unde a fost operat în regim de urgență.

{inAds}

Însă, în ciuda eforturilor făcute de medici, starea lui s-a agravat și mai mult, iar bărbatul a murit în cursul zilei de duminică.

Duminică, bărbatul urma să participe la parada călăreților organizată în mod tradițional la Putna pe 2 iulie, când creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, înhumat la Mănăstirea Putna.

Mai nouă Mai veche