Alertă maximă în IPJ Suceava după ce o femeie a anunțat că a găsit un cadavru învelit în celofan, pe un câmp de lângă Dolhasca. Criminaliștii au constatat că de fapt era un câine

Vineri dimineață, o femeie a sesizat IPJ Botoșani cu privire la faptul că în apropierea comunei Tudora a identificat un colet înfășurat în folie de celofan și bandă izolantă în zona unui teren agricol și a unei suprafețe cu vegetație abundentă. Coletul ar fi avut dimensiunile și forma unui corp uman, existând suspiciunea unei fapte contra vieții.

Polițiștii din Botoșani au constatat faptul că zona indicată, aflată la limita județelor, este în administrarea teritorială a județului Suceava, informând Poliția Orașului Dolhasca.

Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la fața locului, respectiv în proximitatea localității Siliştea Nouă.

Din fericire, după deschiderea coletului și efectuarea cercetării locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci leșul unui animal în stare avansată de putrefacție.

Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor urmând a se dispune procedural.
Mai nouă Mai veche