Bărbat grav rănit după ce a sărit de pe un mal înalt al Siretului și s-a lovit cu capul de fundul apei, la Hănțești

Bărbat grav rănit după ce a sărit de pe un mal înalt al Siretului și s-a lovit cu capul de fundul apei, la Hănțești
Duminică, 20 august 2023, la ora 15.10, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că Sorin D., de 46 de ani, din Hănțești, în timp ce se afla la scăldat a sărit de pe mal în râul Siret și s-a lovit la cap.

În urma cercetărilor s-a consstatat că bărbatul, împreună cu Nicoleta B. și Viorel A. din aceeași localitate, au plecat la scăldat în râul Siret. Ajunse acolo, cele trei persoane au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat bărbatul s-a urcat pe malul râului, care este înalt de aproximativ 15 metri, cu intenția de a sări în apă. Deorece acesta nu a apreciat distanța dintre mal și apă, când a ajuns în apă s-a lovit cu capul de fundul apei, fără a mai putea ieși la suprafață. Văzând acest lucru, Vasile B., din aceeași localitate, care se afla în apropiere, l-a scos pe mal.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ambulanțier SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral prin cădere de la înălțime, etilism acut, traumatism coloană cervicală și traumatism toraco abdominal”.

Bărbatul a fost transportat la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Mai nouă Mai veche