Cioban găsit mort la o stână din Grigorești

Cioban găsit mort la o stână din Grigorești
La data de 20 augst 2023, la ora 17:49, lucrătorii Poliției Orașului Salcea au fost sesizaţi prin 112 de către personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava despre faptul că la stâna lui Ilie T. din satul Grigorești, comuna Siminicea, județul Suceava, a decedat o persoană de sex masculni în vârstă de 77 ani.

În urma cercetărilor, s-a constatat că este vorba despre Gheorghe B., de 76 de ani, din Siminicea, care locuia la stână din extravilanul satului Grigorești, ajutându-l pe proprietar la păstorit și alte activități agricole. Bărbatul nu se răspundea cu familia de mai mulți ani, locuind într-o cabană din lemn de la stână.

Duminică, în jurul orei 15:00, proprietarul stânii deplasându-se la cabana respectivă petru a-i duce mâncare defunctului, l-a observat pe acesta în pridvorul camerei, așezat pe sol, fără a prezenta semne vitale, motiv pentru care a apelat 112, solicitând un echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SAJ Suceava care a încercat să-i acorde bărbatului primul ajutor, constatând însă decesul acestuia la ora 17:39.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace specifice vârstei.

În urma efectuarii cercetări la fața locului pe trupul defunctului nu au fost identificate urme de violență.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei și continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche