Biciclistă accidentată de un șofer neatent, la Gura Humorului

Biciclistă accidentată de un șofer neatent, la Gura Humorului
Duminică, 13 august 2023, la ora 17.05, Gheorghe T., de 54 de ani, din orașul Borșa, județul Maramureș, a condus autoturismul Audi A8, pe strada Sf. Mihail din orașul Gura Humorului, din direcția Școlii Generale nr. 3 Teodor Balan spre Casa de Cultură, iar la intersecția cu strada Mănăstirea Humorului nu a acordat prioritate de trecere bicicletei condusă pe drumul cu prioritate de Maria F., de 66 de ani, din localitate, a intrat în coliziune lateral dreapta cu aceasta și a proiectat-o pe partea carosabilă.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule a rezultat vătămarea corporală ușoară conducătoarei bicicletei, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral prin accident rutier fără pierderea conștienței, plagă contuză parietală stânga, contuzie umăr stâng, contuzie cot stâng”. Victima nu a rămas internată.

Conducătorul autoturismului, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea bicicleteia fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche