FOTO Accident înfiorător la Poiana Negrii. O mașină s-a izbit într-un gard, iar ostrețele au străpuns parbrizul. Un bărbat a murit, trei adulți și doi copii sunt răniți

Accident Poiana Negrii
O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un accident rutier produs duminică seară în localitatea Poiana Negrii din comuna Dorna Candrenilor, județul Suceava.

Accidentul rutier s-a produs duminică, 13 august 2023, la ora 20:34, pe raza localității Poiana Negrii. La fata locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Pompierii militari au găsit un autoturism ieșit în afara partii carosabile care a intrat în coliziune cu un gard din lemn. 

În urma impactului au rezultat cinci victime. Una dintre acestea, un barbat de aproximativ 50 de ani, avea leziuni incompatibile cu viata.

Trei adulti si un minor de 10 ani au primit ingrijiri medicale, dupa care au fost transportati la spital.

O a șasea persoana, un minor in varsta de 2 ani, care s-a aflat in autoturism in momentul accidentului, a fost preluata de catre rude inainte ca salvatorii sa ajunga la fata locului. Ulterior, si aceasta a fost transportata la spital de catre apartinatori.
Accident Poiana Negrii
Accident Poiana Negrii
Accident Poiana Negrii
Accident Poiana Negrii
Accident Poiana Negrii
Mai nouă Mai veche