Un fost jucător al Forestei a semnat cu Dinamo București

Răzvan Began
Conducerea clubului Dinamo București din SuperLiga României la fotbal a anunțat transferul unui nou jucător chiar înainte de etapa a cincea a campionatului.

Dinamo s-a înțeles cu Răzvan Began, portar care a jucat ultima dată pentru FC Botoșani. 

Portarul Răzvan Began a evoluat pentru Foresta Suceava în sezonul 2017-2018, sezon în care galben-verzii au retrogradat din Liga a 2-a. Began a ajuns la clubul din Areni în august 2017, venind de la divizionara secundă Luceafărul Oradea, și a plecat în vara anului 2018 la FC Hermannstadt, nou-promovată atunci în Liga I.

Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook:

{inAds}

„Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.
  • 1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

  • 3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

  • 3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began.
Bine ai venit la Dinamo, Răzvan Began!”, se arată în postarea publicată pe Facebook.
Mai nouă Mai veche