FOTO Mașină în care se afla o mamă și doi copilași, răsturnată într-o râpă, la Lupcina

Accident Lupcina, Ulma
Sâmbătă, 5 august 2023, la ora 15.10, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 cu privire la un accident produs pe raza satului Lupcina, comuna Ulma.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Anișoara J., de 24 de ani, se afla împreună cu cei doi copii ai ei,un băiat de doi ani și o fetiță de șase luni, la domiciliul mamei sale din satul Lupcina, comuna Brodina. În jurul orei 15.05, tânăra a intenționat să se reîntoarcă la domiciliu împreună cu copiii ei, astfel că mama acesteia a procedat la deschiderea porților care blocau o cale de acces din apropierea locuinței ei. După deschiderea porților, tânăra aflată la volanul autovehiculului Mitsubishi Shogun, prevăzut cu post de conducere pe partea dreapta, a pierdut control acestuia, astfel că autovehicului s-a răsturnat. Imediat, mama tinerei a apelat la 112 solicitând intervenția cadrelor medicale.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și o ambulanță din cadrul Spitalului municipal Rădăuți care le-a preluat pe cele trei victime, conștiente transportându-le la spital. Din primele cercetări a rezultat faptul că locul producerii incidentului nu poate fi încadrat ca și accident rutier, nefiind deschis circulației publice.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Accident Lupcina, Ulma
Accident Lupcina, Ulma
Accident Lupcina, Ulma
Accident Lupcina, Ulma
Mai nouă Mai veche