Tânără rănită după ce s-a speriat de un camion, a tras brusc de volan și s-a izbit într-un cap de pod, la Gălănești

Tânără care s-a speriat de un camion, rănită după ce a tras brusc de volan și s-a izbit într-un cap de pod, la Gălănești
Vineri, 11 august 2023, la ora 10.27, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Gălănești a avut loc un accident rutier cu o victimă.

În urma cercetărilor s-a constatat că Georgeta H., în vârstă de 23 de ani, conducea autoturismul Volkswagen pe DN 2H, din direcția comunei Gălănești către municipiul Rădăuți, iar când a ajuns în apropierea intersecției cu un drum comuna neclasificat a observat un camion care circula spre axul drumului dinspre Rădăuți către Gălănești, s-a speriat și a virat brusc spre dreapta. În momentul în care s-a apropiat de parapetul metalic din partea dreaptă, a virat brusc spre stânga și a lovit cu partea din stânga-față a autoturismului capul de pod de pe drumul comunal neclasificat.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat ușor, contuzie pumn stâng, contuzie toraco-abdominală”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche