Accident provocat de un tată beat care își plimba fiul cu motocicleta, la Cârlibaba. Amândoi au fost răniți

Accident provocat de un tată beat care își plimba fiul cu motocicleta, la Cârlibaba. Amândoi au fost răniți
Vineri, 11 august 2023, la ora 21:30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Spitalul municipal Vatra Dornei despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat Matei M., care prezenta leziuni corporale ca urmare a unui accident rutier.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul, în timp ce conducea un motociclu neînregistrat, pe care era transportat și fiul său, pe DC 86A Cârlibaba, din direcția DN 17 către Izvoarele Sucevei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-a răsturnat pe partea carosabilă a drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului și a fiului acestuia, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei de către un membru al familiei.

La Spitalul municipal Vatra Dornei, celor două persoane li s-au acordat îngrijiri medicale, tatălui fiindu-i stabilit diagnosticul „plagă contuză cot stâng, plăgi excoriate antebraț stâng”, iar fiului „plăgi contuze regiune frontală și sprâncenară stângă, plăgi excoriate faciale”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometrul, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub infuența acoolului” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.
Mai nouă Mai veche