Tentativă de furt de harbuji la Vicovu de Sus

Tentativă de furt de harbuji la Vicovu de Sus
Luni, 21 august 2023, la ora 02.38, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să sustragă pepeni.

În fața florăriei de pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus a fost identificat apelantul Abel V., care a relatat faptul că a închiriat terasa imobilului pentru a comercializa pepeni. Acesta a precizat că patru persoane de etnie rromă au încercat să sustragă pepeni, care erau depozitați în fața florăriei, mai exact pe scări, trăgănd de plasa de sârmă cu care aceștia sunt împrejmuiți.

Apelantul a mai precizat că în momentul când a ieșit din clădire, cele patru persoane au fugit cu bicicletele în Piața Agroalimentară Vicovu de Sus, fără să sutragă vreun bun.

În urma verificărilor efectuate nu au fost identificate urme și nici nu au fost distruse bunuri. De asemenea, imobilul nu este prevăzut cu sistem de supraveghere video.

Persoana vătămată a precizat că nu are niciun fel de pretenții în cauză, întrucât nu au fost sustrase bunuri și nici nu au fost produse pagube materiale.

A fost înregistrat dosar de cercetare penală privind săvârșirea „tentativei la infracțiunea de furt calificat”.
Mai nouă Mai veche