Un autoturism a luat foc în drum spre Schitul Belțag din Molid

Un autoturism a luat foc în drum spre Schitul Belțag din Molid
Duminică, 20 august 2023, la ora 21:10, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vama, județul Suceava, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un autoturism are cu flăcări puternice în zona Belțag din satul Molid, pe terenul proprietatea sa.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în jurul orei 20.50 Constantin B., din satul Molid, în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan, pe un teren de piatră, urcând în amonte autoturismul a început să patineze din cauza drumului accidentat, iar la un moment dat pneul din stânga față al autotusimului s-a supraîncălzit și a provocat aprinderea autoturismului.

În interiorul autoturismului se afla doar conducătorul auto, care a reușit să iasă din auto până ca acesta să fie cuprins de flăcări, nefiind înregistrate victime omenești, doar pagube materiale.

Autoturismul a ars în totalitate, în interiorul acestuia aflându-se portofelul cu actele personale ale conducătorului auto, respectiv permisul de conducere și actul de identitate, actele autoturismului, focul fiind lichidat în totalitate de către pompierii din cadrul ISU Câmpulung Moldovenesc, sosiți la fața locului, valoare pagubelor materiale ridicându-se la suma de aproximativ 2.000 de euro.

Incendiul s-a extins și asupra unei suprafețe de aproximativ trei metri pătrați de vegetație, aflată pe terenul lui Ionuț R., cel din urmă neavând niciun fel de pretenție cu privire la unele eventuale despăgubiri financiare.

Categoria de drum pe care s-a petrecut evenimentul reprezintă un drum proprietate privată, în apropierea Schitului Belțag.

A fost întocmit doar penal privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche