Vlăduța Lupău a fost martoră la accidentul rutier în care și-au pierdut viața patru dansatori ai ansamblului „Florile Bucovinei”: „Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri!”

Cântăreața Vlăduța Lupău a fost martoră la accidentul tragic care s-a produs la Dorna Candrenilor, în care au murit patru membri ai unui ansamblu folcloric. La câteva ore de la tragedie, artista a postat un mesaj sfâșietor.

Accidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 3:35, pe DN 17. Mașina în care se aflau cele patru persoane a intrat într-un stâlp, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe tineri.

Vlăduța Lupău a fost martoră la tragedie, accidentul producându-se la doar câțiva metri de mașina în care se afla și nu și-ar fi putut imagina niciodată că cei care și-au pierdut viața faceau parte din ansamblul „Florile Bucovinei”.

În momentul producerii accidentului, victimele se întorceau de la un festival folcloric care avusese loc în Târnăveni.

Vlăduța Lupău a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare în momeoria celor patru artiști.

„Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Aseară, când vedeam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 dimineața a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță. Ei erau...

Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”
, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele sale de socializare.

Mai nouă Mai veche