Bătrân găsit mort în apartament după ce nu a mai fost văzut de vecini de două săptămâni

Joi, 14 septembrie 2023, la ora 13.54, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că vecinul acesteia Mihai N., de 83 ani, este posibil să fie decedat.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 13.30 Nicoleta S. se afla acasă, într-un bloc de pe strada Mărășești, și s-a deplasat la ușa vecinului ei întrucât nu l-a mai văzut de aproximativ două săptămâni. Observând că nu răspunde nicio persoană, în jurul orei 13.54 a decis să apeleze 112 pentru a sesiza organele de poliție cu privire la un posibil deces al vecinului acesteia.

La fața locului a intervenit un echipaj ambulanțier din cadrul SJA Suceava și un echipaj din cadrul ISU Suceava pentru a distruge prin loviri repetate ușa care facilitează accesul în incinta locuinței, deoarece nu a existat altă posibilitate de a pătrunde în incintă.

În locuință a fost identificat cadavrul proprietarului, aflat în stare de putrefacție, fiind astfel declarat decesul de către echipajul ambulanțier. Defunctul nu se afla în evidențele niciunui medic de familie, iar din informațiile obținute până în prezent nu are aparținători.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche