Consilierul local Mihai Flutur, dosar penal după o altercație în trafic pe o stradă din cartierul Ițcani al municipiului Suceava

Consilierul local Mihai Flutur, dosar penal după o altercație în trafic
Mihai Flutur, consilier local PNL în Consiliul Local municipiului Suceava, este cercetat penal pentru loviri sau alte violențe după ce a fost implicat într-o altercație în trafic, în cartierul Ițcani al municipiului Suceava. 

Incidentul s-a produs joi, 14 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. Autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat de consilierul local. 

În urma cercetărilor s-a constatat că Alexandru S., de 21 de ani, din orașul Vicovu de Sus, se deplasa cu un autoturism Volkswagen Sharan pe strada Grigore Alexandru Ghica, spre centrul municipiul Suceava. La un moment dat, din cauza unei defecțiuni tehnice a oprit mașina pe marginea străzii, în fața unui șantier în lucru.

După ce și-a remediat problema tehnică, tânărul a vrut să plece, însă a venit consilierul local Mihai Flutur, care i-a reproșat că a oprit mașina într-un loc interzis și l-a agresat.

Tânărul a sunat la 112, iar polițiștii au intervenit și au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche