Buletin de presă, 16 octombrie 2023 - IPJ Suceava

Buletin de presă, 16 octombrie 2023 - IPJ Suceava
Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 15.10.2023, ora 09:00, un bărbat de 35 ani din com. Udești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ208B din com. Udești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în fața sa de către un bărbat de 41 de ani din com. Todirești. În urma impactului, autoturismul condus de către bărbatul de 41 ani a fost proiectat în alt autoturism condus de un bărbat de 63 ani din com. Ciprian Porumbescu, care circula în fața sa.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 46 de ani, pasager în unul din autoturisme, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 15.10.2023, în jurul orei 15.35, un bărbat de 29 ani din com. Pârteștii de Jos, jud. Suceava, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ178A de pe raza localităţii Pârteștii de Jos, s-a dezechilibrat și a căzut.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Biciclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 15.10.2023, ora 21:50, un bărbat de 53 de ani din com./sat Șerbăuți , jud. Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 209D în interiorul com. Dărmănești, a suprins și accidentat un pieton de 22 de ani, care se afla pe partea stângă a drumului public.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 15.10.2023, ora 20:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, au oprit pentru control pe raza comunei Șcheia, un autoturism condus de o persoană de sex masculin.
În urma verificării în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere ”CU RESTRICȚII- REȚINUT”, având dreptul de a conduce suspendat din data de 11.10.2023.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche