Fitness-ul este și despre prietenie, nu doar despre sport

 


De câte ori ți-ai propus să te (re)apuci de sport și ai amânat începerea acestei activități din diverse motive?

Ba, că n-ai timp… ba, că n-ai cu cine… ori că nu ți-ai achiziționat încă echipamentul potrivit…

Trec zile, săptămâni sau poate chiar luni, și tu nu reușești să te mobilizezi și să îți satisfaci această dorință a sufletului și a corpului. Se acumulează oboseală, stres, dar și stări de vinovăție sau de nemulțumire că nu te-ai ocupat de corpul tău și din această perspectivă a sportului.

Totuși, pentru că îți dorești să faci o schimbare în viața ta în această direcție - schimbare de care ești conștientă că-ți va îmbunătăți nu doar sănătatea, ci și starea de bine ori relațiile - încerci să găsești o soluție pentru a nu mai amâna.

Și, ca prin minune, îți scrie o prietenă pe unul dintre canalele de social media, că va începe un nou program de fitness, cu o antrenoare de care povestiseră-ți cu ceva timp în urmă că este foarte apreciată în oraș.

Simți cum ți se umple inima de bucurie și parcă se topesc toate motivele pentru care înainte amânai această activitate.

Îi răspunzi hotărâtă că vrei să te înscrii și tu în acel program.

Stabiliți că veți merge împreună pe jos, deoarece ea s-a mutat recent în cartierul tău, iar sala se află la mai puțin de doi kilometri de voi.

 Într-un mod foarte natural reușești să găsești loc în programul tău, dar și câteva seturi fitness foarte potrivite pentru tine, care sunt extraordinar de apreciate și de prietena ta, deoarece există o varietate de culori și de texturi care vă fac să vă simțiți foarte bine la sală. 

În plus, vă simțiți extraordinar că nu ați mai pierdut timp achiziționând piese care să se potrivească una cu alta sau chiar încercând să mixați mai multe piese care să arate bine. Din acest motiv seturile de fitnes par a fi, exact ca relația voastră de prietenie. Se completează perfect, arată impecabil și te fac să te simți uimitor de frumosă și de bine, nu-i așa? Pe athilwear.com găsești o variatate de astfel de seturi ce îți vor plăcea cu siguranță nu doar ție, ci și prietenie tale, ,indiferernt că aveți același stil în a vă îmbrăca, sau stiluri diferite.

Mai nouă Mai veche