Răzvan Căzănescu, Monica Florea și Iancu Guda, speakeri la Bucovina Inbusiness Club

Trei antreprenori români contribuie la educația despre business din România prin evenimentul Bucovina Inbusiness Club
Cel mai nou eveniment de business din Suceava - Bucovina Inbusiness Club aduce în atenția antreprenorilor lecții despre business din 23 de industrii, alături de Răzvan Căzănescu, autorul sistemului TBF Management și creează un context de networking inedit pentru oameni și idei. Bucovina Inbusiness Club va avea loc pe 27 octombrie, vineri și este găzduit de Jeni Palace, Suceava.

Bucovina Inbusiness Club se adreasează oamenilor creativi și inovatori din business și acelora care vor să beneficieze de schimbul liber de idei, networking și au nevoie de motivație sau disciplină pentru îmbunătățirea performanței în propria afacere. În cadrul evenimentului va vorbi Răzvan Căzănescu, autorul Sistemului TBF de Management, care prin prisma expertizei sale, va pune accentul pe importanța managementului în antreprenoriat; Monica Florea, Partener TBF și lider al proiectului TBF New Generation, care va vorbi despre continuitatea mindsetului antreprenorial prin educarea tinerilor pentru deprinderea abilităților de business și Iancu Guda, Vice Președinte AAFBR, care vine cu cunoștințe despre managementul riscului și cercetare.

Pe lângă calitățile de training pe care le are evenimentul, Bucovina Inbusiness Club reprezintă și un demers prin care Răzvan Căzănescu, Monica Florea și Iancu Guda își propun să contribuie la educația antreprenorială a românilor din 3 perspective, cea a antreprenorului prezent, ancorat în context, care se concentrează pe lucrurile care contează și este activ în peisajul de business, cea a antreprenorului care se gândește spre viitor, care inserează modalități sustenabile de educație non formală pentru tinerii care au nevoie să își construiască un viitor mai bun și cea a antreprenorului care este aproape de mediul academic și înțelege importanța cercetărilor de piață pentru a lua decizii educate în business.

Bucovina Inbusiness Club este ca un cămin pentru persoanele care au ideologii familiare și care intenționează să găsească o dimensiune pragmatică pentru ideile lor. În cadrul lui, ideile despre care vor vorbi cei trei profesioniști vor pune accentul pe implementarea practică, iar audiența este obligată să participe în mod real și să transforme ideile în exemple practice.

Cel mai sănătos mod de a crește ca antreprenor este să iei soluții din multiple industrii. La Bucovina Inbusiness voi împărtăși experiența mea în 23 de industrii, de la management și până la marketing și vânzări. Ce funcționează, ce nu funcționează, ce greșeli văd în majoritatea companiilor și care sunt uneltele care aduc rezultate concrete. – a spus Răzvan Căzănescu, Fondator TBF.

Prin inițiativa Bucovina Inbusiness Club vrem să adresăm unui public cât mai larg tema educației în business a creșterii unei generații de succes și a implicării comune.

Nu putem spera că lucrurile se vor schimbă, fără să ne implicăm fiecare cu tot ce știm și putem contribui. E un context favorabil pentru apelulul la acțiune și la concretețe. La cum lăsăm o moștenire durabilă, la cum construim viitorul.

Vrem să creăm o generație pregătită, adaptabilă și capabilă să facă față oricărui obstacol, dar și să poată duce mai departe ce s-a construit până azi și să creeze un mediu de business performant și de succes. Este responsabilitatea noastră colectivă ca societate, dincolo de misiunea noastră. Iar, mediul antreprenorial joacă un rol esențial în acest ecosistem. Mentoratul, finanțarea, parteneriatele, implicarea activă, focusul permanent pot accelera transformarea și ne pot duce la un alt nivel. Ne aduce împreună contribuția pentru a investi în generația și în viitorul nostru. Antreprenori, profesori, manageri, experți și tineri construim împreuna acest viitor - a spus Monica Florea , cofondator TBF New Generation.

Cred că este foarte important climatul în care ne dorim să facem business, trebuie să ne raportăm mereu la particularitățile specifice ale unei regiuni, țări, industrii și să fim atenți și la contextul politic, economic și social. Toate aceste lucruri îți pot afecta afacerea sau pot fi oportunități care pot și trebuie să fie exploatate – a spus Iancu Guda, Vice Președinte AAFBR

Evenimentul de business care va avea loc la Jeni Palace, Suceava, propune o experiență completă care alternează sesiunile de training ale celor 3 speakeri, cu pauze de fine dining, networking și se va încheia cu un concert special susținut de artistul Pavel Stratan. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://bucovina.inbusiness.club/ și tot aici puteți verifica și programul detaliat al evenimentului.


Despre Speakerii Bucovina in Business

Răzvan Căzănescu, fondator TBF, este cunoscut pentru sistemele sale de management și vânzări care ajută companiile românești să crească rapid și eficient. Viziunea sa este ca mediul de afaceri românesc să fie o piață de business prosperă, informată și competitivă. După ce a fost implicat în creșterea a peste 300 de companii din 23 de industrii, Răzvan Căzănescu a fondat grupul de companii TBF cu scopul de a ajuta antreprenorii români să crească afaceri mari la nivel internațional.

În cei 19 ani de business a dezvoltat ceea ce acum se numește Sistemul TBF de Management. Singurul sistem complet dezvoltat de un român care permite conducerea companiilor de la 10 la mii de angajați, prin responsabilități măsurabile, obiective trimestriale, proceduri și procese critice, evaluări de performanță și plata oamenilor corectă pe rezultat.

Deși locuiește pe malul mării în Spania toate afacerile lui și la cele care contribuie au rămas în România. Răzvan are ca misiune declarată să crească cel puțin 10 companii în următorii 40 de ani care să devină numărul 1 în industria lor la nivel internațional.


Monica Florea, Fondator, Partener TBF și lider al proiectului TBF New Generation are o experiență profesională de peste 23 de ani în poziții de top management ale unor mari companii antreprenoriale din Industria de distribuție FMCG și Producție Industria alimentară

Experiența Monicai în construirea și dezvoltarea business-urilor antreprenoriale în care a activat, preocuparea permanentă de creștere și dezvoltare a echipelor pe care le-a condus, au dus la conturarea perspectivei de a activa în zona de educare a tinerilor pentru a veni în sprijinul ambelor nevoi, pentru a reduce gap-ul dintre așteptările mediului de business și nivelul la care tinerii ajung la linia de start în viață de adulți.

Proiectul are că scop educarea tinerilor pentru deprinderea abilitaților de business, de viață și formarea culturii de educație non formală, de care tinerii au nevoie pentru a-și putea construi un viitor mai bun.

Monica este un lider pasionat de business, de oameni, de educație și de înalta performanță – care-și dorește pentru următorii 20 de ani să ajute la impactarea a peste 2 milioane de tineri prin programele pe care le vă crea.


Iancu Guda, CFA, EMBA PRODUCER „Banii în mișcare” DIGI24, IBR – ISF – ASE (FABIZ/IMBA) LECTURER AAFBR VICEPRESIDENT | COFACE SERVICES CEO este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca şi Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experiență de aproape 20 de ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei. Începând cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Român (IBR), precum și la Institutul de Studii Financiare (ISF), unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA. Activitatea de lector universitar este extinsă prin cursurile de risk management cu predare în limba engleză, pe care Iancu le susține la IMBA (International Master of Business Administration) din cadrul FABIZ, ASE. De asemenea, începand cu anul 2017, Iancu este autorizat de către ASF pentru poziția de Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management. Începând cu sept. 2020, Iancu este producătorul și prezentatorul emisiunii de educație financiara (finanțe personale și ale afacerii) “Banii în mișcare”, difuzat zilnic pe DIGI24 .
Mai nouă Mai veche