Un bărbat din Vicovu de Jos și-a pus capăt zilelor după ce a fost externat din Spitalul Rădăuți unde a fost tratat pentru depresie

Un bărbat din Vicovu de Jos și-a pus capăt zilelor după ce a fost externat din Spitalul Rădăuți unde a fost tratat pentru depresie
Marți, 17 octombrie 2023, la ora 16.07, polițiștii Secției de Poliție Ruruală Gălănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat din Vicovu de Jos a fost găsit spânzurat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că marți, în intervalul orar 13:30 - 15:30, Vasile S., din comuna Vicovu de Jos, a intrat în imobilul de domiciliu, a încuiat ușa de la intrare relatând părinților săi faptul că se va întinde pe pat pentru a se odihni.

Fiind strigat de către aceștia și văzând că nu răspunde, au anunțat-o pe Elena S., sora persoanei decedate, care a intrat în imobil și l-a identificat pe Vasile S. spânzurat cu o frânghie de o bârnă din lemn din podul casei.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul a fost externat în ziua precedentă de la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticat cu „episod depresiv moderat”.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul.

Persoana decedată nu prezintă alte leziuni și nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morții. Din discuțiile purtate cu membrii familiei, a reieșit faptul că bărbatul suferea de depresie.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche