A murit jurnalistul Florin Avram, redactor de știri la Radio Top Suceava

Jurnalistul Florin Avram, în vârstă de 54 de ani, redactor de știri la Radio Top Suceava și colaborator al săptămânalului Jupânu', a murit fulgerător, în noaptea de marți spre miercuri. 

Florin Avram s-a născut la 1 aprilie 1969 și lucra la Radio Top 91 de 32 de ani, la înființarea acestuia, în anul 1991. Florin Avram era căsătorit și avea un băiat.

„Fratele meu, Florin, a murit. Și avea numai 54 de ani 
Fratele meu, Florin, a plecat, la numai 54 de ani, după sora mea Cristina, care a părăsit această lume la numai 51 de ani. Dumnezeu să-i odihnească pe amîndoi! Florin a fost un om bun. Așa mi-au transmis mai toți cei care m-au sunat imediat cum au aflat că Florin a murit în noaptea de 7 spre 8 noiembrie și care au adăugat că se află în stare de șoc. Unii dintre cei care mi-au transmis condoleanțe au făcut-o doar prin mesaje, spunîndu-mi că nu pot vorbi la telefon pentru că plîng. Florin a lucrat ca redactor de știri și ca realizator de emisiuni la Radio Top Suceava încă de la înființarea acestui post de radio, pe 6 decembrie 1991. Și-a făcut cu conștiinciozitate treaba și a fost un foarte bun coleg, iar lucrul acesta îl pot spune absolut toți cei cu care a interacționat. Florin a respectat-o foarte mult pe soția sa, Mihaela, și l-a iubit enorm pe fiul lor, Andrei. Și-a iubit enorm și mama, care acum, biata de ea, trebuie să ducă mai departe povara morții celui de-al doilea copil, din cei patru pe care i-a adus pe lume și pe care i-a crescut cum s-a priceput ea mai bine alături de tata, care a plecat la cele veșnice în 1989. Ca mai de fiecare dată aparențele înșală: chiar dacă nu era o persoane pusă mereu pe fugă, Florin s-a grăbit să plece din această lume la numai 54 de ani. Păcat, mare păcat”, a transmis Sorin Avram, fratele lui Florin.

{inAds} 
Miercuri dimineață, în debutul conferinței săptămânale de presă de la Primăria Municipiului Suceava, jurnaliștii și primarul Ion Lungu au ținut un moment de reculegere în memoria lui Florin Avram.

„Radio Top Suceava deplînge moartea fulgerătoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a împlinit 54 de ani pe 1 aprilie, a murit în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2023, fără ca nimic să fi anunțat acest lucru. Florin a lucrat ca redactor de știri la Radio Top încă de la înființarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991. Florin a fost un foarte bun coleg, iar mărturie în acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio. Florin a fost un om serios, care și-a văzut de fiecare dată de treaba lui. Pe lîngă activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contribuție semnificativă și la redactarea săptămînalului Jupânu`. Radio Top regretă profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lăsat de el este greu de crezut ca va putea fi acoperit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Radio Top Suceava.

StiriSuceava.net transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!
Mai nouă Mai veche