Bărbat găsit mort într-un șanț, la Lămășeni

Bărbat găsit mort într-un șanț, la Lămășeni
Luni, 13 noiembrie 2023, la ora 17:14, lucrătorii de poliţie din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată într-un șanț, pe raza satului Lămășeni, comuna Rădășeni, județul Suceava.

În urma cercetărilor, s-a constatat că este vorba despre Gheorghe C., care locuia singur în Lămășeni, iar luni, împreună cu alte persoane, a lucrat la tăiat, crăpat și așezat lemne, împrejurări în care acesta a consumat și băuturi alcoolice, plecând spre domiciliu în jurul orelor 16:45.

{inAds}
În timp ce se deplasa pe strada Vasile Neculeasa din Lămășeni, spre locuința sa, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul betonat din afara părții carosabile, fiind găsit de către Marian V., care mergea la serviciu, acesta apelând 112 și solicitând o ambulanță la fața locului.

La fața locului a sosit o ambulanță al cărei echipaj au constatat decesul bărbatului.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că persoana decedată nu prezenta pe corp semne sau urme vizibile de violență. Bărbatul nu era înscris în evidențele nici unui medic de familie.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. 

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circustanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche