Biciclistă rănită după ce a suferit o criză de epilepsie și a căzut, la Straja

SMURD
Duminică, 5 noiembrie 2023, în jurul orei 13:07, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de pe bicicletă pe carosabil, la Straja.

Lucrătorii din cadrul SMURD a intervenit și au acordat primul ajutor persoanei vătămate în vârstă de 37 de ani, din comuna Straja, județul Suceava. Femeia era conștientă și cooperantă. Fiind întrebată ce anume s-a întâmplat, aceasta a declarat verbal faptul că în timp ce se întorcea de la biserică i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat și a căzut pe sol, însă nu mai reține cu exactitate dacă se afla sau nu pe bicicletă. femeia a precizat verbal că este diagnosticată cu epilepsie și suferă des de episoade ale convulsiilor epileptice, aceasta urmând în acest sens un tratament medicamentos. De asemenea acesta a menționat faptul că în ziua precedentă a uitat să-și administreze tratamentul.

{inAds}  

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana vătămată a refuzat transportul la o unitate spitalicească, fiind diagnosticată preliminar cu „escoriații la nivelul membrului superior drept și escoriații la nivelul membrului inferior stâng”.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche