Dosar penal pentru un soț scandalagiu din Milișăuți care i-a distrus telefonul soției pentru că a sunat la 112 să ceară ajutorul autorităților

Dosar penal pentru un soț scandalagiu din Milișăuți care i-a distrus telefonul soției pentru că a sunat la 112 să ceară ajutorul autorităților
Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la ora 14:08, lucrătorii Poliţiei Oraşului Cajvana și Poliției Orașului Milișăuți au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 38 de ani, din Milișăuți, despre faptul că soțul ei se află în stare de ebrietate și este agresiv.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că este vorba despre o familie formată dintr-un bărbat de 53 de ani, soția de 38 de ani și trei copii minori, care locuiesc într-un apartament din incinta gării, fără forme legale.

{inAds}
Sâmbătă, în jurul orei 14:05, aflându-se acasă, femeia a avut o discuție în contradictoriu cu soțul său, pe fondul căreia, acesta i-a adresat amenințări cu acte de violență, de natură să-i provoace o stare de temere.

Ulterior, femeia a sesizat cele întâmplate prin 112, după care soțul său i-a distrus telefonul mobil marca Huawei în valoare de 1.000 lei.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc iminent, fiind emis ordinul de protecție provizoriu care a fost înmânat persoanelor prezente.

Femeia a dorit să părărească imobilul din orașul Milișăuți împreună cu cei trei copii minori, din cauza lipsei condițiilor de trai, urmând să locuiească la o rudă din Rădăuți.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare” și „distrugere”.
Mai nouă Mai veche