Fântânar rănit de o bucată de metal care l-a lovit în zona gâtului, la Soloneț

Vineri, 10 noiembrie 2023, la ora 20:36, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 17:00, Ion U. a fost accidentat de o bucată de metal, în timp ce se afla pe raza satului Soloneţ, comuna Todireşti, județul Suceava.

Lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti s-au deplasat la locul produceri evenimentului, la locuința lui Dan T. din satul Soloneţ, comuna Todireşti, județul Suceava.

{inAds}
Fratele victimei, Gavril U., a declarat faptul că în timp ce efectua activităţi de forare a unei fântâni, de locul respectiv s-a apropiat fratele său, Ion U., iar în acel moment din fântână a ricoşat o bucată de metal, care l-a rănit, provocându-i leziuni în zona gâtului.

Bărbatul și-a transportat fratele la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, unde a fost diagnosticat cu „hematom în zona gâtului”, iar după acordarea îngrijirilor medicale a fost externat.

A fost întocmit dosar penal și cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche