Incendiu izbucnit de la un televizor, la o locuință din Moldova Sulița

La data de 7 noiembrie 2023, la ora 19:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 despre faptul că la o locuință din comuna Moldova Sulița a izbucnit un incendiu.

La fața locului a fost identificat Ilie F., care a declarat verbal faptul că în jurul orei 19:30, în timp ce se afla în curtea imobilului său, a observat că într-o cameră a locuinței a izbuncnit un incendiu.

Datorită intervenției rapide a vecinilor și pompierilor voluntari din cadrul Primăriei Moldova Sulița incendiul a fost stins și nu s-a propagat la alte anexe sau gospodării.

{inAds}
În urma încercării voluntare de lichidare a incediului, Ionut L. s-a accidentat fiind prealuat de către un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Pompierii militari ajunși la fața locului au stabilit drept cauză generatoare a producerii incendiului un scurt circuitul electric a unui televizor amplasat în camera cu destinația de dormitor.

Persoana vătămată a precizat că imobilul în cauză nu era asigurat împotriva incendiilor, iar daunele produse în urma evenimentului le estimează ca fiind aproximativ 30.000 lei.

Totodată a precizat că nu are dubii cu privire la modul de producere al incendiului și nu bănuiește că acesta a fost provocat în mod intenționat.
Mai nouă Mai veche